Jenga Stapeltoren

12,40

1 dag 

Excl. BTW

15,00

1 dag

incl. BTW

Jenga  Stapeltoren
>
  • Jenga  Stapeltoren
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
4x2,5x20 cm
Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen

Omschrijving

Stapelen met Mega blokke

√ Herkenbaar spel voor velen

√ Zowel één tegen één als team tegen team te spelen

Huur een Mega Jenga Spel, een grote houten stapeltoren. Een grote uitvoering van het welbekende gezelligheidsspel. Dit spel is door twee spelers of door twee teams tegen elkaar te spelen. Om en om pakken de twee spelers of twee teams een balk uit de stapel en plaatsen deze weer bovenop de stapel. Is een team geweest en blijft de scoren tien seconden staan, dan is de volgende aan de beurt. Net zolang tot de toren valt. Dit reuze Jenga spel staat garant voor urenlang speelplezier tijdens bijvoorbeeld een barbecue of kinderfeestje.

Afmetingen
Dit grote Jenga spel is aan het begin van het spel maar liefst 90 centimeter hoog. Tijdens het stapelen kan deze Jenga XL hoger dan 100 centimeter worden.

Zelf bij ons afhalen

U kunt dit spel zelf bij ons afhalen en weer inleveren. U kunt bij het afronden van de bestelling kiezen voor een schade afkoop (€5,50), annulering afkoop (10% van het bedrag) of schoonmaakkosten (10% van het bedrag). 


Laten bezorgen en opbouwen

Uiteraard kunt u dit spel ook door ons laten bezorgen. Deze optie kunt u selecteren in het winkelmandje: ‘Laten bezorgen/ophalen’.Een beoordeling toevoegen